Oršić: Ostanimo ponizni i skromni, forma može pasti

Dinamov naredni rival je Villarreal

Oršić: Ostanimo ponizni i skromni, forma može pasti

Edmir Škorić

Dinamo će u četvrtfinalu Evropske lige odmjeriti snage s Villarrealom.

Žrijeb završnice Evropske lige pratio se na Maksimiru nakon velike pobjede nad Tottenhamom, a Modri na kraju mogu biti i zadovoljni rivalom.

Trener Damir Krznar i junak pobjede nad Spursima, Mislav Oršić, dali su komentare odmah po saznanju ko ih čeka u četvrtfinalu.

''Trebamo ostati ponizni i skromni i ići iz utakmice u utakmicu. Sve se može brzo preokrenuti i forma može pasti'', izjavio je Oršić upitan koliko je Villarreal dobar žrijeb.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

''Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna, možemo proći tu stepenicu. Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku", kazao je Krznar.

Inače, Dinamo bi u slučaju plasmana u polufinale igrao protiv Arsenala ili Slavije Prag.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi