Dinamovi navijači protiv regionalne lige

Saopštenje Bad Blue Boysa

Dinamovi navijači protiv regionalne lige

Edmir Škorić

Navijači zagrebačkog Dinama poručili su putem službene internet stranice da nikada ne bi pristali igrati protiv klubova iz Srbije, Crnge Gore i Republike Srpske.

Posljednjih dana aktuelna je tema o eventualnom formiranju regionalne lige, kako bi se ponovo sastali klubovi sa prostora bivše Jugoslavije. No, Bad Blue Boysi, navijači zagrebačkog Dinama, tvrde da ne bi nikada podržali ovakvo natjecanje, u kojem će njihov klub igrati protiv momčadi iz Srbije, Crnge Gore ili Republike Srpske.

"Udruga navijača Dinama želi ovim putem poručiti da NIKADA neće podržati niti jedan oblik natjecanja ili regionalnu ligu u kojoj će NK Dinamo nastupati zajedno s klubovima iz Srbije,Crne Gore i Republike Srpske. Ovo se naravno ne odnosi na Ligu prvaka ili Ligu Uefe.

Udruga navijača Dinama i svi njezini članovi borit će se svim sredstvima protiv takvog natjecanja i nastupa NK Dinamo u istome", saopšteno je na službenoj stranici Dinamovih navijača.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.