Dino Ćorić: Ne poznajemo previše ekipu Budućnosti ali smo mi favoriti u tom srazu

Kapetan Širokog za SportSport.ba

Dino Ćorić: Ne poznajemo previše ekipu Budućnosti ali smo mi favoriti u tom srazu

Nogometaši NK Široki u okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine će na dug put prema Banovićima gdje će ih dočekati tamošnja ekipa FK Budućnost. 

Dino Ćorić, kapetan Širokobriježana za SportSport.ba kaže kako ne poznaje previše momčad iz Banovića no to ni u kom slučaju ne znači da će Široki bilo što prepustiti slučaju u ovom srazu koji će se odigrati u srijedu:

"Iskreno, ne poznajem previše tim iz Banovića no vjerujem da će to ovih dana naš stručni stožer na pravi način skautirati" - govori iskusni Ćorić za SportSport.ba i dodaje: -"u svakom slučaju to ne mijenja ništa na činjenici da smo mi favoriti u ovom susretu. Kup BiH i ove sezone ostaje jedna od ambicija NK Široki" - kratko je za SportSport.ba prokomentirao ždrijeb Kupa Dino Ćorić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti