Dino Hodžić i Saša Maksimović produžili ugovore sa Slobodom

Pali novi potpisi na Tušnju

Dino Hodžić i Saša Maksimović produžili ugovore sa Slobodom

E. Škorić

Fudbalski klub Sloboda nastavlja sa sklapanjem igračkog kadra za narednu sezonu.

Dosta je promjena na Tušnju u svim strukturama, a posljednjih dana dosta novih lica stiže u Tuzlu, a shodno tome je i veliki broj odlazaka.

Samo danas palo je nekoliko potpisa na Tušnju. Potpisao je napadač Adnan Osmanović koji dolazi iz Olimpika, iskusni golman Branislav Ružić, Marin Rastoka i Adnan Buljić, a uskoro će i Anel Husić.

Sada su ugovore sa Slobodom potpisali njeni talentovani igrači koji su se vratili sa posudba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Talentovani napadač Saša Maksimović bio je sezonu u gradačačkoj Zvijezdi, a sada je potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-crnima i bit će jedna od opcija u ofanzivnom dijelu.

Pored njega, ugovor je potpisao i Dino Hodžić, koji se vratio iz Slavena, a on je produžio ugovor na tri godine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
E dobili vi pojacanja od onog pakasa Osmanovica. Pa mogli ste ponovo angazovat Seljobera Zebu. Znao je psovat on, Selimovic I osmsnovic Ibri rahmetli majku dabogda se zajebali sto ste ih angazovali Forza Velezzzz
0 4
mirza24
Sta ce vam ova dino hodzic nije igrao u slavenu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi