Dino Rađa se obrukao na žrijebu Lige šampiona

Ko će osvojiti Ligu prvaka?

Dino Rađa se obrukao na žrijebu Lige šampiona

Proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa danas nije imao svoj dan.

Iako mu je ukazana velika čast da izvlači kuglice pred play-off košarkaške Lige šampiona, Rađa ipak neće ostati u lijepom sjećanju organizatorima ceremonije.

Njega je voditeljica upitala da prognozira pobjednika ovog takmičenja, a on je bez mnogo razmišljanja odgovorio "CSKA". Ipak, veoma brzo je shvatio da je pogriješio te da se CSKA uopšte ne takmiči u Ligi šampiona već u Euroligi, pa se pokušao opravdati.

"Pogriješio sam, pogrešno takmičenje. Pa, tražili ste da dam neki odgovor", rekao je Rađa. 

Rađa je tokom karijere između ostalog igrao za Jugoplastiku, Boston Celticse, Panathinaikos i Cibonu. Ima između ostalog dva srebra sa Olimpijskih igara, dva zlata sa evropskih prvenstava te bronzu sa Svjetlog prvenstva 1994. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti