Diouf: U Glasgowu su svi uvjereni u naslov

Rangers u Kilmarnock po pobjedu za titulu

Diouf: U Glasgowu su svi uvjereni u naslov

Edmir Škorić

Glasgow Rangersu je na pragu odbrane naslova škotskog prvaka. Za takvo što im je potrebna pobjeda u posljednjem kolu na gostovanju kod Kilmarnocka.

Rangers pred odigravanje posljednjeg kola ima 90 bodova, bod više od gradskog rivala Celtica. I dok Celtic dočekuje Motherwell, tim sa Ibroxa gostuje Kilmarnocku. Dakle, sve je jasno. Pobjeda će Rangersima donijeti novi naslov.

"Svi u momčadi su uvjereni da možemo ovog vikenda osvojiti naslov. U dobroj smo formi i pobjeđivali smo utakmice koje su nam bile potrebne. Spremni smo za utakmicu u Kilmarnocku i znamo da možemo pobijediti i postati prvaci", kazao je Senegalac El Hadji Diouf koji igra na posudbi u Glasgowu, uz dodatak:

"Želim pomoći ekipi i ispuniti snove svima kojima Rangers nešto znači".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.