Diouf: Želim biti legenda Rangersa

Kontraverzni Senegalac

Diouf: Želim biti legenda Rangersa

Kontraverzni El Hadji Diouf novi je igrač Rangersa, a došao je iz Blackburna na šestomjesečnu posudbu. Senegalac je odmah po dolaski izjavio kako želi postati legenda glasgovskog tima.

30-godišnji veznjak poznat je po kontraverznim incidentima tokom svoje karijere. Jedan se možda i sviđa navijačima Rangersa. Još dok je bio član Liverpoola pljunuo je jednog navijača Celtica na utakmici.

"Veoma sam sretan što sam došao u jedan od najvećih klubova na svijetu. Ovaj klub ima veliku historiju i čast mi je nostiti njihov dres. Dat ću sve najbolje od sebe", rekao je Diouf dodavši:

"Rangers je poznat u cijelom svijetu, želim biti legenda ovog kluba".

"Znam sve o rivalstvu Rangersa i Celtica. Gledao sam mnoge njihove utakmice, jer sam imao dosta prijatelja koji su igrali za Rangers poput Amdyja Fayea, Jean-Alaina Boumsonga i Fabrica Fernandesa.", dodao je za kraj Senegalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.