6

Komentari (6)

Arnel925
Šta nas briga za njemačkog internacionalca. Kao da si napisao Hans Schmidt prešao u Heiderheim
Ivica_Osim8
Bas nafuran malac konta da je Scchweinsteiger
Arnel925
Ovaj će momak jedino obući BiH dres ako ne uspije nigdje u Bundesligi. Onda možda završi negdje u Austriji. Eh tad će pričati kako on voli Bosnu i da je ponosan što igra za zemlju odakle su mu roditelji porijeklom.
Penderinos
Ha jesi smiješan pa jedan Gordon Schildenfeld igro za Hrvatsku, zašto nebi i Hans za BIH ?
Arnel925
Pa tom Gordonu je vrh bila Hrvatska, kao što je ovom momku vrh BiH. Nemam ništa protiv momka želim mu sreću. Samo ako izabere da igra za BiH to će biti zato što ga švabe nisu htjele. Nema više igrača kao što je bio Hasan, Vedo, Barbarez, Miske koji su mogli da igraju za njemačku ali su uvijek stavili BiH na prvo mjesto i zato su legende.
Mowzilla
Nešto kao Kučuković, samo što je tada kod njeg savez bio njem, a i ovi su kod ovog, tako da...ništa od tog
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.