Divković: I danas očekujem našu pobjedu

Golman Bratstva pred TOŠK

Divković: I danas očekujem našu pobjedu

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva iz Gračanice danas će u okviru 19. tradicionalnog turnira u Doboj Istoku odigrati utakmicu protiv NK Tošk iz Tešnja. 

"Mislim da smo odradili dobar posao u pripremnom periodu. Treninzi su jako dobri, a zadovoljan sam i urađenim poslom u prijateljskim utakmicama. Posebno bi istakao utakmice u Jelahu gdje smo osvojili turnir i to bez primljenog gola. Što se tiče današnje utakmice protiv TOŠK-a, mislim da će to biti jedna tvrda utakmica, ali ja očekujem našu pobjedu. Naravno, ono najbitnije kreće za sedam dana, kada ćemo u Kakanj ići da se nadigravamo i da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Tino Divković, golman Bratstva za službenu stranicu kluba.

Bratstvo je već u dosadašnjem dijelu priprema odmjerilo snage sa TOŠK-om, te slavilo sa 1:0 na turniru u Jelahu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi