Divković izgubljen za mečeve sa Srbijom

Problemima nikad kraja...

Divković izgubljen za mečeve sa Srbijom

Adnan Beganović

Pred istorijske mečeve naše rukometne reprezentacije sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo "Austrija 2010", iz tabora našeg nacionalnog tima svakim danom stižu loše vijesti!

Prije nekoliko trenutaka, tako su iz reprezentacije za SportSport.ba potvrdili da Ivan Divković zbog povrede zgloba neće moći nastupiti u utakmici koja će biti odigrana u sarajevskoj dvorani "Mirza Delibašić" za dva dana, ali niti u nedjelju u niškom "Čairu".

"Dogodilo se ono što sam najmanje očekivao i želio. Na današnjem pregledu doktor mi je rekao da sam "izgubljen" za utakmice. Ustanovljeni su mi "neki" raniji lomovi košćica u zglobu koji ne dozvoljavaju da se upala sanira. Slijedi mi sedam dana strogog mirovanja i tek onda, ako bude sve uredu, mogu krenuti sa laganim treninzima. Žao mi je, idem sad da se pozdravim sa suigračima i vraćam se kući. Nadam se da ćemo pored svih problema koje imamo uspjeti odigrati dobru utakmici i zabilježiti zlata vrijedne bodove", rekao je Ivan Divković za SportSport.ba samo nekoliko trenutaka nakon što je obavio pregled.

Podsjetimo, jučer se na okupljanju nisu pojavili Damir Doborac i Darko Martinović i prema svemu sudeći, ni oni neće nastupiti u prvom susretu. Jedine dobre vijesti su te da su Adnan Harmandić i Eldar Hajdarević pojavili na okupljanju.

Do sada prodato više od 2500 ulaznica

Za ulaznice za utakmicu sa Srbijom vlada veliko interesovanje javnost, a iako ih nema u slobodnoj prodaji do ovog trenutka rezervisano je više od 2500 ulaznica. Svi navijači koji žele borditi BiH i ovom veoma važnom meču svoju ulaznicu mogu rezervisati putem e-maila [email protected].

Rezervisane ulaznice će se moći podići u prostorijama Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, Ćemaluša 6/1, na dan utakmice 19.03.2009. godine u terminu od 09:00 do 14:00 sati.

Ulaznice u slobodnoj prodaji će biti raspoložive na dan utakmice 19.03.2009. godine na prodajnim mjestima plato Skenderija, te ispred gradske Tržnice u ulici Ferhadija.

Kupovina ulaznica u slobodnoj prodaji je ograničena na četiri ulaznice po osobi.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.