Sreća pa je promašio

Divljački potez Quaresme zgrozio tursku javnost

Fudbaler Bešiktaša i reprezentativac Portugala Ricardo Quaresma napravio je jedan, u najmanju ruku, divljački potez na utakmici protiv Bursaspora.

Njegov klub je kao gost slavio sa 2:0 i tako se približio odbrani titule, ali meč je ostao u sjeni nevjerovatnog Quaresminog poteza iz 30. minute kada je krvnički pokušao nagaziti svog čuvara, koji mu je prethodno oduzeo loptu.

Sreća je samo što ga je Portugalac promašio jer da nije, vjerovatno bi slomio nogu Bilalu Kisi iz Bursaspora.

Inače, Quaresmi je ovo bila 100. utakmica u dresu Bešiktaša, ali nakon utakmice niko ne priča o jubileju već o potezu zbog kojeg ga očekuje vjerovatno žestoka kazna turskog saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi