DJ Cooper pred potpisom za Nymburk

Novi bh. reprezentativac mijenja klub

DJ Cooper pred potpisom za Nymburk

Midhat Šljivak

Novi playmaker reprezentacije Bosne i Hercegovine DJ Cooper (23) blizu je prelaska u ekipu češkog Nymburka.

Cooper iza sebe ima odličnu sezonu u grčkom PAOK-u. Iako mu je sezona u ovom klubu bila prva profesionalna, Cooper je pružao odlične partije, te je za tim iz Soluna prosječno ubacivao preko 10  poena uz više od šest asistencija i gotovo pet skokova po utakmici.

Novi reprezentativac naše zemlje navodno je postigao dogovor s aktuelnim prvakom Češke, te će od naredne sezone vjerovatno nositi dres ovog kluba.

Prije Coppera u Nymburk je stigao i Darius Washington, koji ima makedonski pasoš, a članovi ovog tima su i Vlado Ilievski, te Rašid Mahalbašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.