39

Komentari (39)

Mackintosh
Ciganija se medjusobno sastaje
lamonaca1
U mene dedo dosao 65.god i napravio kucu u mostaru,u zaliku.svi mu govorili sta ces u zalik,brdo,selo,ovo,ono.vledaj sad zalika ko las vegas.herc.lijem,ambulanta,megamarkt,kafici,ambulanta,aporeka,fr.saloni,fakulteti,skole.....mogo bi do sutra nabrajati
lamonaca1
Zemlja u sjevernom logoru pripada familiji Abaza i nece je nikad prodati.zato je tu bilo nemoguce praviti stadion,jer je privatno.ovo je sto se prica gradom,a gdje ima dima ima i vatre.vrapcici dosli ko grad ljudi moji o cemu pricate svi svjetski i evropski klubovi prave stadione van grada.bitno je da je velezov 1 kroz 1,a gdje se nalazi to je nebitno.
rabodimis
Prijatelju skoncentrisi se malo, nije Velezov stadion nego je gradski 1/1 ko i onaj stari sto je bio.. Nije Velez placao nego grad, fadil i fadilovi drugovi... Velez ko klub za kifle nema vec vise od 30 godina, nisu dobrog igraca napravili haman po vijeka, ne pamte vam navijaci sta je to dobar igrac iz vlastitog pogona..
Malmi_Suomi
F K Leotar šamiJon - : )
Manager
Standardna klauzula prilikom posudbi.
Arapinjo
Nije nemas srece nego se niste adekvatno pojacali mladim igracima
Pinglewood
Čuj nicka SeoRusilac... ćabo i bože
Taceoni
Potopit ih poslje pauze vratiti na restart FC VELEŽ
starigrad
Biće gusto, biće teško biće 0:2
hotonjskimaher
Fala kurcu da i nasa upravo uradi nesto pametno
Stanley
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.