Samo jedan igrač Veleža večeras nije slavio, a razlog je jasan

Korektno, nema šta

Samo jedan igrač Veleža večeras nije slavio, a razlog je jasan

E. Škorić

Mostarski Velež večeras je u Zenici osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

Rođeni su osvojili prvi trofej nakon 36 godina, pa je uslijedilo ogromno slavlje. Prethodno su nakon velike borbe u finalu srušili Sarajevo, a sve je odlučeno penal lutrijom.

Sjajni Mostarci imaju razloga da slave danima, a samo jedan njihov igrač nije slavio, ali sa veoma jasnim razlogom. Đani Salčin je došao u Velež na posudbu iz Sarajeva i on iz poštovanja prema svom klubu nije htio da slavi.

Salčin je ponikao na Koševu, dijete je tog kluba i sve što je mogao da uradi jeste da ne slavi sa ostatkom ekipe Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je zbog dogovora klubova bio primoran da propusti finale, ali je naravno dobio medalju za osvojen Kup kao i svi članovi mostarskog tima.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starigrad01
Kad smo već morali pehovski izgubiti,nek Velež slavi.Rođeni vole kao i mi jedinu nam domovinu BiH.
37 0
EmirEmir111
Neprofesionalno, ali mlad je momak.
1 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi