"Djeca neće više da igraju kada odu iz Željezničara i Sarajeva"

Jasan je bio trener Vratnika nakon derbija

"Djeca neće više da igraju kada odu iz Željezničara i Sarajeva"

S. Mlaćo

U susretu prvog kola Kantonalne lige KS snage su odmjerili Vrbanjuša i Vratnik.

Duel starih rivala završen je bez pogodaka (0:0).

"Mi smo bili sa podmlađenom ekipom, ali izvukli smo maksimum. Čestitam svojim hrabrim momcima na dobroj igri. Bilo je grešaka, obje ekipe su na kraju mogle da slave. Ovo je pravi derbi, jedino su nedostajali golovi", kazao je za SportSport.ba trener Vratnika Almir Smajić, te dodao.

"Mi smo se oslonuli na mladost, a kod njih je stara ekipa. Rekao sam 'u mene igra ekipa do 19 godina, a kod njih do 42'. Budućnost je pred nama. Naše ambicije su da djeca igraju, da sklonemo djecu sa ulice... Djeca danas neće da igraju kada odu iz Želje i Sarajeva, to je najveća žalost ovog društva".

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa B:

Top Komentari

Honduras
joj Galeta haha gori je od brace haha
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi