Dječak koji se nalazi u pozadini slike donosio je Iscu lopte, danas mu je saigrač u Realu

Život je ponekad baš nepredvidljiv

Dječak koji se nalazi u pozadini slike donosio je Iscu lopte, danas mu je saigrač u Realu

E. Škorić

Toliko je fudbalskih snova i ovaj sport nam ponekad donosi nevjerovatne priče.

Obično su današnje mlade zvijezde donedavno imale svoje idole, a nekima se posreći da dođu u situaciju da zajedno zaigraju u istom klubu.

Brahim Diaz, koji je u Real Madrid došao iz Manchester Cityja, jučer je u duelu Reala i Huesce (3:2) asistirao Iscu kod gola. I tu ništa ne bi bilo neobično da Diaz nije Iscu ranije donosio lopte.

Naime, 2011. godine je donosio lopte pored terena dok su u krupnom kadru Isco i Cazorla.

Objavio je dvije fotografije na Instagramu. Tu na kojoj donosi lopte i sretno gleda prema Iscu, te ovu od jučer, kada je asistirao Iscu za izjednačujući pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi