Dječak zna ono što ni Van Gaal ne zna
Screenshot: youtube.com

Dao stručnu analizu

Dječak zna ono što ni Van Gaal ne zna

Edmir Škorić

Jedan mladi navijač Manchester Uniteda dao je stručan komentar nakon poraza od Cityja.

Engleski bloger je poslije utakmice na Etihadu “lovio” komentare navijača Uniteda, a onda je došao do jednog dječaka koji se zove Charlie.

Charlie, veliki navijač kluba s Old Trafforda, djeluje kao pravi nogometni analitičar i uspio je da otkrije mnoge nepravilnosti u igri svog kluba, a koje očito ni sam Louis van Gaal nije mogao pronaći.

Kazao je kako nedostaje saradnje između bekova i krila, te kako bekovi nisu dobili nijedu upotrebljivu loptu dok su  odlazili u napad. Čelnici Uniteda mogli bi pomnije pratiti situaciji oko dječaka, a Louis van Gaal i uvažiti poneku konstruktivnu kritiku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.