Djevojka iznijela svoju priču: Johnson me iskoristio!

Plakala dok je prepričavala

Djevojka iznijela svoju priču: Johnson me iskoristio!

Adam Johnson je prošle sedmice na sudu u Bradfordu priznao da je imao spolni odnos sa maloljetnicom (15). 

Engleski internacionalac je ekspresno otpušten iz Sunderlanda, a nakon što su izašli detalji oko nalaženja sa maloljetnicom, potpisivanja dresa i seksa u njegovom Range Roveru, jučer ujutro je i djevojka iznijela svoju stranu priče. 

"On nije učinio ništa da me zaštiti i na kraju me učinio lažljivicom", kazala je maloljetna djevojka koja je plakala dok je prepričavala dogođaje, dodavši:

"Našla sam se s njim i radili smo 'stvari'. Hvalila sam se prijateljima kao što bi napravila svaka 15-godišnjakinja. Kada nekoga idolizirate, i dogodi vam se što se meni dogodilo, baš i ne razmišljate."

Djevojka je svjesna da je iskorištena od strane Johnsona.

"Znala sam da to što se događa nije u redu, ali sve do kraja nisam shvatala koliko je to sve bilo krivo. Sada je sve jasno - iskoristio me. Znala sam da je bilo pogrešno, ali mislila sam da sam ja kriva. Trebala sam reći ne", kazala je.

U optužnici se navodi da je Adam Johnson djevojčicu nagovorio na spolni odnos tako što joj je kupovao skupe poklone, a ukoliko se dokaže njegova krivica prijeti mu kazna zatvora do dvije godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi