Djite se nudi Hajduku
Australac bi na Poljud došao iz Turske

Australac blizu Poljuda

Djite se nudi Hajduku

Bruce Djite (22) tamnoputi australski napadač ponuđen je Hajduku i čelnici kluba već su pregledali DVD-zapis s njegovim igrama u turskom Genclerbirligiju te namjeravaju krenuti u pregovore  oko dovođenja ovog fudbalera.

Prošlog ljeta Djite je došao u Genclerbirligi iz Adelaidea. Za ekipu turskog prvoligaša odigrao je 27 utakmica i postigao sedam golova. Djite je i australski reprezentativac sa šireg spiska, s upisao je i sedam nastupa za A tim ove zemlje.

Djite je visok 184 centimetra, a rođen je u SAD odakle je s tri godine s roditeljima (otac iz Obale Slonovače, majka iz Toga) preselio u Sydney.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.