Do početka prvenstva osam provjera za Čelik

Kompletiran raspored pripremnih utakmica

Do početka prvenstva osam provjera za Čelik

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na plastičnoj podlozi na Kamberovića polju odigrati prvu utakmicu u okviru priprema za nastavak sezone. 

Protivnik izabranicima Elvedina Beganovića od 13 sati biće ekipa NK Vitez, što će na početku već biti ozbiljna provjera za Zeničane.

Do odlaska na drugu fazu priprema u Crikvenici (03-13.februara), crno-crveni će još igrati protiv ekipe Žepča. Na desetodnevnim pripremama u Hrvatskoj, 05.februara igrat će protiv Rudara iz Velenja, dan kasnije igrat će protiv lokalnog kluba iz Crikvenice, dok je za 08.februar dogovoren duel protiv Krke iz Novog Mesta. Protiv kombinovane ekipe HNK Rijeka utakmica je planirana za 10 februar, dok je posljednja provjera na pripremama u Crikvenici 12. februara protiv srbijanskog prvoligaša FK Donji Srem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Generalna provjera će biti 20.februara na Bilinom polju, a protivnik će najvjerovatnije biti sarajevski Olimpic. Podsjetimo crno-crveni nastavak sezone otvaraju domaćom utakmicom protiv Travnika, gdje bih pobjeda dovela na korak od cilja, a to je sigurno u ovoj sezoni opstanak u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi