Do prije šest mjeseci čuvao napadače u Premijer ligi BiH, a večeras ima zadatak da zaustavi Sona

Biće zanimljivo večeras u Skoplju

Do prije šest mjeseci čuvao napadače u Premijer ligi BiH, a večeras ima zadatak da zaustavi Sona

S. Grebović

Antonio Pavić je ljubiteljima fudbala u Premijer ligi poznat od juna 2018. godine kada je potpisao ugovor sa Željezničarom.

Na Grbavicu je stigao iz Istre, a prije nje Pavić je igrao još za slovenski Koper i Osijek, klub čiji je omladinski pogon prošao.

Nakon epizode u Željezničaru Pavić je vrlo brzo našao novi angaman, jer je početkom prošlog mjeseca potpisao ugovor sa makedonskom Shkendijom sa kojom večeras na svom terenu igra protiv velikog Tottenhama.

Mourinho je na teren od prvog minuta poslao gotovo pa najjači tim, izuzmemo li Kanea i golmana Llorisa, pa nema sumnje da je pred Pavićem, koji igra od prve minute i njegovim saigračima, večeras jako težak zadatak.

Pavić je dres Željezničara nosio na 47 utakmica na kojima je upisao osam asistencija bez postignutog gola, a posljednji put dres svog bivšeg kluba nosio je 8. marta kada su Plavi na Grbavici slavili protiv Tuzle City sa 1:0.

Meč Shkendija-Tottenhem igra se u Skoplju od 20 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Dzan.1921
Po naslovu bi konto da je preso u aston villu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi