Dobar nastup Bavčića, KAOD se spasio katastrofe

Poraz za Bavčića i Markovića

Dobar nastup Bavčića, KAOD se spasio katastrofe

M. Šljivak

Košarkaši Ikarosa savladali su u posljednjem susretu 18. kola grčke A1 lige KAOD naših Edina Bavčića i Nenada Markovića rezultatom 80:74.

Nakon što prva četvrtnina pripala Ikarosu sa 20:15, u dugoj dionici prvai raspad sistema kod izabranika Nenada Markovića. Domaći košarkaši su u potpunosti razbili KAOD 34:8, te su na poluvremenu imali ogromnih 31 razlike 54:23.

Ipak, odličnom igrom u nastavku KAOD je uspio smanjiti rezultat. Treću dionicu su dobili 23:13, da bi dodatno smanjili zaostatak u posljednjoj četvrtini na samo šest poena 80:74.

Edin Bavčić je kod KAOD-a ubacio 10 poena uz osam skokova za blizu 20 minuta na parketu, a domaće je do pobjede vodio Vrkić sa 19 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.