Dobar učinak Bajramovića u porazu Telekoma

Dobar učinak Bajramovića u porazu Telekoma

Adnan Beganović

U trećem susretu četvrtfinala turskog košarkaškog prvenstva Turk Telekom našeg Kenana Bajramovića poražen je od Mersina (103:104).


Turk Telekom nije uspio "trokorakom" doći do polufinala košarkaškog prvenstva Turske. Mersin je pred svojim navijačima nakon produžetka uspio doći do prve pobjede u seriji koja se igra na tri dobijene utakmice.

Naš reprezentativac Kenan Bajramović ponovo je imao solidan učinak. Bajramović je postigao 10 poena, te skupio četiri skoka i tri asistencije.

U dresu domaćina sjajnu partiju je odigrao Lester McCcalebb, koji je postigao 29 poena, te imao sedam asistencija i pet skokova, dok je u momčadi našeg Kenana Bajramovića najbolji pojedinac bio Erwin Dudley sa 19 poena i 12 skokova.

Play – off, četvrtfinale:
Mersin – Turk Telekom 1:2
Efes Pilsen - Darussafaka 2:0
Fenerbahce Ulker - Antalya 3:0
Galatasaray - Besiktas 1:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije