Dobio otkaz zbog šale na račun Avrama Granta

Dobio otkaz zbog šale na račun Avrama Granta

Fudbalski klub Rad smijenio je portparola Vladimira Savića zbog njegove šale na račun trenera Partizana Avrama Granta, piše B92.  

Portparol Rada je SMS-om pozvao novinare na konferenciju za medije svog tima, a u kome se pita "da li će legenda Millwala postati šesta Zvezdina zvezda".

 

Savić je time aludirao na poruku koju su navijači Millwala poslali Avramu Grantu nakon što je on eliminisan iz Premier lige sa West Hamom. Tada su avionom istakli transparent: Avram Grant - legenda Milwala.

 

Nezadovoljan poslednjom konferencijom i uvertirom iste, ne želeći da se zamjeri ljudima iz Partizana, poslije četiri i po godine angažovanja Ranko Stojić je smenio Vladimira Savića, neposredno pred utakmicu sa “crno-bijelima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.