Dobre igre su morale biti nagrađene: Stevanović potpisao trogodišnji ugovor

Servette će naredne sezone igrati u švicarskoj eliti

Dobre igre su morale biti nagrađene: Stevanović potpisao trogodišnji ugovor

Bivši bh. reprezentativac Miroslav Stevanović igrao je sjajno ove sezone u drugom rangu švicarskog fudbala i jedan je od najzaslužnijih što je njegov Servette izborio plasman u elitu.

O Stevanovićevoj budućnosti se kratko špekulisalo, privukao je interes nekolicine većih klubova, ali je ubrzo sam poručio da mu se sviđa Servette, te da nema ništa protiv da tu i ostane.

Nekadašnji fudbaler Željezničara je u ugovoru sa Servetteom imao opciju automatskog produženja saradnje za još jednu godinu u slučaju promocije u viši rang, ali je Stevanović danas potpisao sasvim novi ugovor.

Naime, Servette je zvanično potvrdio da je sa Stevanovićem potpisana saradnja do 2022. godine.

"Produženje je djelovalo prirodno. Postojala je zajednička želja da zajedno nastavimo našu avanturu. Drago mi je što sam potpisao trogodišnji ugovor i što ću sa sa ovim klubom upoznati švicarsku Super ligu", poručio je Stevanović nakon potpisivanja ugovora.

Ovaj 28-godišnji krilni fudbaler je u svojoj karijeri prije odlaska u Švicarsku igrao za Vojvodinu, Borac, Sevillu, Elche, Alaves, Gyor, Ergotelis i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi