Dobre vijesti iz Engleske: Ferguson se probudio iz kome!

Razgovarao s članovima porodice

Dobre vijesti iz Engleske: Ferguson se probudio iz kome!

Endin Čaušević

Legendarni škotski stručnjak Sir Alex Ferguson prije nekoliko dana doživio je moždani udar i hitno je morao na operaciju.

Fudbalski svijet potresla je vijest prije nekoliko dana da se bivši trener Manchester Uniteda nalazi u bolnici zbog moždanog udara. Ljekari su odmah operisali Fergusona nakon čega je škotski stručnjak prebačen na intenzivnu njegu.

Prema informacijama koje stižu iz Engleske Ferguson se probudio iz kome i počeo je pokazivati dobre znake oporavka. Iskusni trener je razgovarao prvo s članovima porodice, a nakon toga posjetili su ga njegovi najbliži prijatelji.

Ova vijest je potresla sve ljubitelje fudbala, a najviše igrače koji su imali priliku da sarađuju s Fergusonom. Bivši trener Crvenih đavola je dobio mnogo poruka podrške i sigurni smo da će i ovaj put pokazati da je on rođeni pobjednik, te da će izaći jači iz svega što mu se dešava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi