Evra odgovorio kritičarima: Zašto bih Fergusonu posvećivao tweetove?

Francuz se oglasio nakon prozivki

Evra odgovorio kritičarima: Zašto bih Fergusonu posvećivao tweetove?

Legendarni Sir Alex Ferguson je prije tri noći hitno operisan nakon moždanog udara, a njegovo stanje je trenutno stabilno iako je bio životno ugrožen.

Fergusonu (76) je sreću u oporavku zaželio cijeli svijet, a gotovo svi njegovi bivši fudbaleri, prijatelji i saradnici su mu pružili podršku i putem društvenih mreža.

Međutim, neki su primijetili da Patrice Evra nije bio među njima. Francuzu, koji je inače veoma aktivan na Twitteru, su navijači zamjerili što se nije udostojio da posveti barem jedan tweet svom bivšem treneru jer je, valjda, to danas postalo stvar osnovne kulture.

Ali, Evra je kritičarima odgovorio u svom stilu, a rekli bismo i na najbolji mogući način.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pročitao sam mnogo tweetova kao što je Sir Alex je već mrtav, ali on je borac. Ljudi me pitaju zašto nisam posvetio tweet Fergusonu, ali zašto bih? Jedan sam od onih sretnika koji imaju njegov broj telefona i nema potrebe da javno pišem bilo šta", spremno je uzvratio Patrice Evra, koji nikada ne ostaje dužan.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije