Dugovanja se moraju riješiti do petka

Dobre vijesti iz Zenice: Kreće se sa isplatom dugovanja

17

Komentari (17)

nightcry
doveo SDA aparatćik Kasumović turskog mafijaša, koji je osuđivan za namještanje utakmica, i koji je zavio turski fudbal u crno - "3.Jul najcrnji dan turskog fudbala" - ko će koga nego lopov lopova, dovesti u izjehbanu BiH i još izjehbaniju Zenicu da se zaradi šta god na ulaganju turskog mafijaša !
nightcry
i pri tom uništi jedan od največih i najvažnijih bh. klubova
VelaHavle
Sta je Kasumovic kriv ? Covjek obecao da ce vracati dug prema poreznoj upravi jer inace ne biste postojali i to radi na vrijeme. Ostalo je na vama, ali ste nesposobni
ratip irats
Dobra vijest ce biti da su izvrsene uplate...
nightcry
đe su pare, jehbo vas turčin-prevarant ? 2017 > "Čelik će biti u vrhu tabele, nastupat će u evropskim takmičenjima, ali ukoliko u zenički fudbalski klub odluči ulagati Aydin Olgun, potencijalni investitor iz Turske kojeg je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović nazvao "uspješnim privrednikom iz Istanbula". - Imamo velike planove i ako dođe do saradnje, a mi istinski želimo da radimo u BiH, navijači mogu biti sigurni da će Čelik uvijek biti u vrhu tabele - kazao je Olgun."
velez mo
I AKO SE VECINA ROBIJASA NASLADIVALA VELEZU 2015 KAD SE TREBAO UGASITI,JA ZELIM CELIKU DA RJESI OVA DUGOVANJA,DA GA PREUZMU LJUDI KOJI GA VOLE I UDARE CVRSTE TEMELJE KLUBA,ISTO TAKO ZELIM I SLOBODI,TO SU DVA VELIKA KLUBA I NIKO NEMA PRAVO DA SE IGRA SA NJIMA I NJIHOVIM NAVIJACIMA,ONE KOJI SU VAS DOVELI U OVU SITUACIJU ELIMINISATI NE IZ KLUBA NEGO IZ GRADA DOVESTI POSTENE LJUDE KOJI VOLE OVE KLUBOVE
Eod
Hajde mars tamo konju jedan pitaj šatorovića dje su pare eto ti ga svaki dan po zenici hoda njegov dug je ovaj 25 hiljada prema adilovicu nije turcin sa njim ugovor potpisivo,svak vam je drugi kriv osim zenkckih lopova a njima nesmijete nista da kazete napadate čovjeka koji vraca dugove od prije 3-4 godine,i onda jedva docekate da ga ogovarate kad nije nesto na vreme
nightcry
nema Olguna ko šta ogovarati, on je zavio turski fudbal u crno svojieručno, pa sad došao u bosansku vuko****nu i bosanski divlji zapad jer u Turskoj može samo zatvora fasovati - proguglaj "Turska 3. Juli fudbal" pa da se informišeš o "najcrnjem danu turskog fudbala u historiji" kako to turci kažu. jehbo te Olgun, kladioničarski mafijaš, koji se obagatio na namještanju utakmica !
GGAAZZIIJJA
Sad ce DECEMBAR, pa ce momci dobit dio plate za SEPTEMBAR..
franjo25z
Pusi ga luzeru
magistar
Ne vidim šta je tu dobro. Očigledno je neko na čelu kluba ko se igra sa ugledom kluba, navijačima, a možda i prodaje utakmice jer ne možeš juče neuplatiti i predati a danas uplatiti.
leader_of_wolves
drug to je sve politika saveza, kako bi drugacije zeljo osvojio nesto ?
Milos1312
Drug to je neozbiljnost NK Celik, nista drugo. Eto Zeljo sve sto je do sad osvojio, pomogla mu je politika saveza. Mani suplje...
hRASNICArULES
@leader_of_wolves ******u glupi
leader_of_wolves
Druze u ovoj ligi se stima toliko da ne mozes vjerovati isto kao pred prosle godine kad je Borac ispao umjesto nas, izmisle dugovanje iz prahistorije i to je to, to je kad je tek olgun dosao u celik misle iz saveza evo para i bum borca izbacise umjesto nas to ti je sve politika.
NAPOLI
pametno zboris
Honduras
družeeee hahahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.