Dobre vijesti za FK Mladost: Isaković od ponedjeljka ponovo trenira s ekipom
Kapiten Mladosti ipak nije teže povrijeđen, te će vjerovatno biti u konkurenciji za meč protiv GOŠK-a

Sumnjalo se na težu povredu nakon Partizana

Dobre vijesti za FK Mladost: Isaković od ponedjeljka ponovo trenira s ekipom · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: T. Hebib

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja u subotu su se vratili iz Antalije, gdje su odradili drugu fazu priprema. Izabranici Adnana Zildžovića u Kaknju odrađuju posljednji dio priprema za nastavak sezone u kojima je cilj svakako vrh tabele.

Mladost se kvalitetno pojačala u ovom prelaznom roku, zadržali su kostur ekipe i s pravom gledaju ka vrhu tabele. Kao što smo pisali u posljednjoj utakmici na pripremama u Turskoj, kapiten Aladin Isaković se povrijedio i mnogi su se pribojavali da slijedi duža pauza.

Ipak, nakon što je iskusni defanzivac odradio preglede ustanovljeno je da povreda ipak nije teže prirode. Isaković će odmarati ovu sedmicu, a već od ponedjeljka će početi normalno trenirati s ostalim saigraćima.

Sigurno da je ovo sjajna vijest za stručni štab znajući koliko Isaković vrijedi za tim Mladosti. Klub iz Doboja kod Kaknja nastavak prvenstva otvorit će domaćim susretom protiv GOŠK-a, gdje svakako žele pobjedu i ostanak pri vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi