Dobre vijesti za Marinovića: Čataković pali i žari Slovačkom

Sjajne igre bh. internacionalca

Dobre vijesti za Marinovića: Čataković pali i žari Slovačkom

Fudbaleri Slovana iz Bratislave i Trečina danas su podijelili bodove u 6. kolu slovačke Fortuna lige, a briljirao je bh. internacionalac Hamza Čataković.

Čataković igra sjajno od početka sezone, a danas je postigao nova dva pogotka.

Ipak, krenimo redom. Domaći su fantastično otvorili susret i već nakon dvije minute su imali vodstvo od 1:0, a strijelac je bio Sporar. Već u 28. minuti bilo je 2:0, a pogodio je Dražić. Samo deset minuta kasnije domaći su potpuno razbili goste, a treći gol je postigao Apau.

Ipak, od tog trenutka su se gosti trznuli i napravili su nevjerovatan preokret. Sve je počelo u 44. minuti kada je Čataković pogodio za 3:1, da bi u posljednje četiri minute utakmice Mance i Čataković sa penala donijeli bod svom timu.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Čataković sada ima tri gola u ovosezonskom šampionatu, a njegova ekipa se nalazi na 6. poziciji sa osam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi