Nardin Mulahusejnović ipak ne dolazi u NK Čelik
Talentovani napadač je u redove Maribora došao iz Zrinjskog, a ranije je nastupao za GOŠK i Bratstvo iz Gračanice

Maribor ga ne pušta

Nardin Mulahusejnović ipak ne dolazi u NK Čelik

Midhat Šljivak

Napadač Nardin Mulahusejnović ipak neće pojačati redove zeničkog Čelika.

Iako je postojala obostrana zainteresovanost za saradnju, na kraju međutim do saradnje nije došlo, jer je trener Maribor Darko Milanič odlučio da bh. napadača ipak zadrži u klubu.

To je za SportSport.ba potvrdio menadžer Nardina Mulahusejnovića Admir Husarić.

"Milanič je odlučio da mu Mulahusejnović treba i odbio ga je pustiti na posudbu. I pored dobre volje svih strana, Nardin neće obući dres NK Čelik", rekao je Husarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Maribora se na ovaj potez odlučio zbog određenih problema unutar svog sastava. Nekoliko fudbalera vuče povrede i donio je odluku da Mulahusejnović ostane sa ekipom.

Ovaj 21-godišnji bh. fudbaler će tako čekati svoju šansu u Mariboru i neće se vraćati u Premijer ligu BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Ovog je njegov agent proglasio novim Dzekom...valjda sto je visok...
3 0
andi
vardo je naj bolje pojacanje iz briznika,pokosi za sat pola stadiona hahaa,haa,jebo li ga Dino Alagič,veliki znalac fudbala,gnjida,pa nemože se od sjekire napravit super silver žilet..???
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi