Dobri nastupi Bičakčića i Vrančića u remiju Braunschweiga

Cottbusu bod

Dobri nastupi Bičakčića i Vrančića u remiju Braunschweiga

Midhat Šljivak

Braunschweig je u posljednjem susretu 32. kola Druge Bundeslige na svom terenu ugostio Cottbus, a na kraju u jednoj dosta lošoj utakmici golova nije bilo 0:0.

Prvo poluvrijeme donijelo je tek nekoliko pokušaja. Sanogo j eprvi prijetio domaćem golu, ali je njegov udarac završio pored gola. Uzvratio je u 30. minuti Dennis Kruppke, ali je njegov udarac glavom odsjeo na prečki gola gostiju.

Tri  minute kasnije Schulze je pogodio stativu, te se ovom prilikom završilo sa šansama u prvom poluvremenu.

I u nastavku slaba utakmica. Imala su doduše oba tima nekoliko solidnih pokušaja, ali su oni uglavnom bili bezopasni po protivničke golmane. Na kraju je ssuret završen sa miroljubivih 0:0.

Ermin Bičakčić je odigrao svih 90 minuta za domaći tim u ovom susretu, a Damir vrančić je izašao u 65. minuti susreti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.