Dobri nastupi Hukića i Vasiljevića

Dobri nastupi Hukića i Vasiljevića

U 32. kolu ukrajinskog košarkaškog prvenstva bh. igrači u redovima Donetska ponovo su odigrali vrlo dobre partije. Jasmin Hukić i Saša Vasiljević su bili među najboljim igračima svoje momčadi.

Donetsk je slavio protiv Kijeva u gostima rezultatom 87:65, Vasiljević je upisao 10 poena i 6 asistencija, dok je Jasmin Hukić utakmicu završio sa 12 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

Ekipa naših predstavnika nalazi se trenutno na drugom mjestu na tabeli sa 22 pobjede i devet poraza, dok je prvi Budivelnik sa skorom 26-7. Donetsk ima dvije utakmice manje i ukoliko ih dobije izbit će na lidersku poziciju na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.