Dobro zapišite današnji datum jer Barceloni će se teško ovo ponoviti u bližoj budućnosti
Barcelona u prvom poluvremenu nije uputila nijedan udarac u okvir

Ekipa Ernesta Valverdea je odigrala loše u prvom poluvremenu

Dobro zapišite današnji datum jer Barceloni će se teško ovo ponoviti u bližoj budućnosti

S. Pašalić

Barcelona je danas odigrala 2:2 na gostovanju protiv Osasune.

Ernesto Valverde je pred ovaj meč imao dosta problema sa povrijeđenim igračima pa su tako Lionel Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele, Neto, ali i Junior Firpo propustili ovo gostovanje.

To su iskoristili igrači Osasune koji su brzo poveli sa 1:0, ali katalonski tim je u nastavku golovima 16-godišnjeg Ansu Fatija i Arthura stigao do preokreta.

Osasuna je međutim u 81. minuti uspjela stići do boda nakon što je Torres sa bijele tačke bio precizan za konačnih 2:2.

Ipak, da je situacija za Barcelonu u prvom poluvremenu izgledala poprilično loše govori i statistika.

Naime, iako su igrači katalonskog tima imali posjed lopte od čak 76 posto, u prvom poluvremenu su uputili samo dva udarca prema golu Osasune, ali ni jedan nije išao u okvir što je prava rijetkost kada je u pitanju tim sa Camp Noua.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi