Dobrovoljci darivaju krv za povrijeđene

Dobrovoljci darivaju krv za povrijeđene

Od jutros se u zeničkoj bolnici vrši dobrovoljno darivanje krvi za povrijeđene u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći.

Nesreća se dogodila jučer na magistralnom putu M17 u mjestu Gaolijašnica kod tunela Karaula. U nesreći su dvije osobe izgubile život, među njima i navijač Sarajeva Admir Bjelak.

U zeničku bolnicu se javio veliki broj dobrovoljnih darivatelja krvi, među kojima veliki broj navijača, te sportskih radnika, a povrijeđene je posjetio i trener Čelika Abdulah Ibraković.

"Posjetio sam povrijeđene, jer smatram da je to moja obaveza. Nadam se da će se svi povrijeđeni što prije oporaviti", rekao je za naš portal Abdulah Ibraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.