Dodavanje poput Neymarovog je teško izvesti i na terminu

Brazilac u sjajnoj formi

Dodavanje poput Neymarovog je teško izvesti i na terminu

A. Čaušević

Neymar Junior se vraća u prepoznatljivu formu. 

Iako je tokom ljeta svim silama želio otići iz PSG-a, Brazilac se morao pomiriti s činjenicom da će i dalje nositi dres Parižana.

Odlični ofanzivac polako ulazi u formu, a to je potvrdio i visokoj pobjedi nad Angeresom. Bilo je 4:0, a Neymar je postigao jedan od golova.

Osim gola brazilski superstar je svojim potezima oduševljavao publiku na Parku Prinčeva, barem onaj dio koji ga podnosi koliko-toliko.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U prvom poluvremenu Neymar je na fantastičan način progirao Juana Bernata. Genijalno dodavanje koje je teško izvesti i na terminu pogledajte ispod.

Top Komentari

bosanac
sa jaranima i igras fudbal
0 0
bosanac
jeste glupi iznajmis termin na nekom terenu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi