Dogovor postignut: Can napušta Liverpool

Budućnost Nijemca je u Torinu

Dogovor postignut: Can napušta Liverpool

E. Ganibegović

Saga oko prelaska Emrea Cana iz Liverpoola u redove Juventusa dobila je svoj nastavak.

Naime, kako prenose italijanski mediji, dogovor između Stare dame i igrača je postignut. Navodno, njemački veznjak će Redse napustiti kao slobodan igrač, dok će u klubu iz Torina godišnje zarađivati četiri miliona eura plus određene bonuse.

Transfer će biti realizovan na kraju ove sezone, jer je igrač ugovorom za Liverpool vezan do kraja juna, i vjeruje se da je Can pristao na petogodišnju saradnju s Juventusom.

Stara dama nije jedini klub koji je pokazivao interesovanje. Inter i Real Madrid su također planirali angažovati ovog sjanog veznjaka, međutim kako stvari stoje njegova budućnost je u Torinu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi