Coutinho ne zna šta će se desiti u januaru
Kako se bliži prelazni rok, tako ponovo počinju priče oko prelaska Coutinha u Barcelonu

Brazilac ne odbija mogućnost odlaska iz Liverpoola

Coutinho ne zna šta će se desiti u januaru

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho poručio je za engleske medije da ne zna šta budućnost nosi, ali da za sada igra sa velikom voljom i željom u dresu Liverpoola.

Podsjetimo, za usluge ovog sjajnog fudbalera veznog reda interesuje se ekipa Barcelone. Katalonci su proteklog ljeta učinili sve kako bi ga angažovali, ali na kraju Liverpool nije pristao ni na jednu ponudu Barce.

Bez obzira na to, španski mediji ne prestaju sa pričama i tekstovima o tome da će Coutinho u januaru promijeniti sredinu.

Engleski mediji prenose kako je Barcelona spremna da u januaru ponudi za Coutinha 127 miliona funti, a da bi Brazilac trebao dobiti petogodišnji ugovor. Sam fudbaler nije siguran šta će se desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trenutno sam u Liverpoolu i uvijek dam sve od sebe kada mi rener ukaže priliku da igram. Respektujem ovaj dres i navijače. Ne znam zaista kakva će biti budućnost. Šta će se desiti u januaru, znat ćemo u januaru. Ne znam da li će doći neka ponuda. Prošlog ljeta imao sam ponudu za posao kao što se dešava sa bilo kojim drugim zaposlenikom i bio sam zainteresovan. Otkad sam ostao igram sa velikom voljom i željom", rekao je Coutinho.

Podsjetimo, Coutinho je sinoć postigao svoj prvi hat-trick u Ligi prvaka i to u pobjedi Liverpoola protiv Spartaka sa 7:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi