Dogovorena prijateljska utakmica Tuzla Cityja i Slobode

Za vrijeme reprezentativne pauze

Dogovorena prijateljska utakmica Tuzla Cityja i Slobode

Tuzla City i Sloboda prvenstvenu pauzu iskoristit će za odigravanje nove prijateljske utakmice.

Naime, kako je saopšteno iz redova Tuzla Cityja, gradski rivali će prijateljski meč odigrati u subotu na stadionu "Bare" u Simin Hanu s početkom u 15:00 sati.

Bit će ovo prilika za trenere obje ekipe Slobodana Starčevića i Zlatana Nalića da još jednom provjere s čim raspolažu, da pokušaju neke nove varijante i jednostavno otklone neke dileme koje imaju.

I jedni i drugi su u posljednjem kolu bh. Premijer lige doživjeli poraze, i to od bijeljinskih timova. Bolji od Tuzla Cityja bio je Radnik, dok je Slobodu na domaćem terenu porazila Zvijezda 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Jarcine vs gradjani....zajednicko im je da su bravčići mali
3 10
Kai Kaii
SDP PROTIV PDA
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi