Mujkanović potvrdio detalje o transferu Todorovića, govorio i o odluci da napusti Slobodu
Mujkanović je odlučio da digne sidro i smatra da će novi predsjednik Slobode morati da se brine o svemu 24 sata dnevno, a potencira da je pod njegovim rukovodstvom sve rađeno transparento

Na današnjoj Skupštini FK Sloboda

Mujkanović potvrdio detalje o transferu Todorovića, govorio i o odluci da napusti Slobodu

E. Škorić

FK Sloboda je prodala Darka Todorovića u Salzburg, a danas je sada već bivši predsjednik kluba Senad Mujkanović objavio i zvanične podatke o transferu.

U julu ove godine bh. reprezentativac Darko Todorović (21) potpisao je za austrijskog velikana, nakon što je skoro čitavu karijeru proveo u Slobodi.

Bilo je raznih govora o transferu, špekulisalo se raznim brojkama, ali je Mujkanović na današnjoj Skupštini crveno-crnih objasnio da je vrijednost transfera iznosila 450.000 eura.

Također je Mujkanović kazao da Slobodi pripada 10 posto od svakog narednog transfera Todorovića.

Što se same Skupštine Slobode tiče, Mujkanović se posebno zahvalio Mensuru Aliću na radu u Skupštini, koji mu je, kako kaže, najviše i pomogao.

Kazao je također da se Upravni odbor kluba često sastaje telefonski i da svi zajedno rade. Na pitanje jednog člana UO, da li se povlači zato što na klupskom računu nema para, on je kazao da to nije razlog, već jednostavno ima drugih problema i posvetit će se svojoj firmi.

Potvrdio je da će uz Slobodu ostati na neki drugi način i ne isključuje mogućnost da se ponovo jednom vrati ako to bude želja kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danima ne spavam kada imamo nagomilane dugove, ali budem najsretniji kada isplatimo novac, plate i riješimo pitanje licence", poručio je Mujkanović, naglasivši da se sve radi preko računa, transparentno, tvrdeći da to ranije nije bio slučaj.

Iako se ne zna ko će biti novi predsjednik Slobode, Mujkanović podvlači da će ta osoba morati da bude operativac i zadužen 24 sata, da brinem o svemu vezanom za tušanjski klub.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismet_Hadziosmanovic
Bravče
5 5
Kai Kaii
vidio Senad sa ovim carsijanerima da nemoze izaci na kraj bolje se okrenuti Mladosti Kikaci
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi