14

Komentari (14)

NEstasni1950
Sudije pod unesco zastitom pa tu bagru treba kuhat naj veci jazavci u drzavi
NEstasni1950
I borac izbacot oz lige zbog marsa na drinu i srpski zastava i ugrozavanja sigurnosti jadni narod peglaju sa maskama a ovi prave cirkus i nikom nista
kukuruz
Žalosno, dobro su igrali nisu zaslužili niži rang
Mackintosh
Tako. Neces da igras, dovodis u pitanje regularnost - haj u najnizi rang. Svaka cast savezu. A budale su mogle ostat u ligi i zavrsit ispred Radnika da se nisu inatili. Neregularno usli u PL BiH namjestajuc gomilu utakmica, neregularno i okoncali natjecanje u PL BiH. Najnizi rang i kapak!
MethodMan
Ma seru I oni kukaj7 za sudije, a nisu kukali kad su ušli pomoću sudija u ligu
rabodimis
Izvini u njihovo ime supak.. Na zalost svih nas mi zivimo po tvojoj glupoj logici, ti si copy-paste ovih go*ana na vlasti... I ako nastavimo ovim tempom vrlo je moguce da se vratimo i u kameno doba.. Uspjecemo jedini u ljudskoj istoriji da napravimi tako nesto.. ljudi poput tebe nam daju nadu da mozemo i tako daleko.. svaka cast i izvini jos jednom u ime Olimpika.. Izvini i u ime Mladosti DK, znamo da su i oni zasluzili samo cekamo nekog supka poput tebe da nam to objasni i opravda.. ;)
MethodMan
Ti si debil 1kroz1 posjeti hodžu nek ti prouči tebet jeda
Nele.
Steta, izgleda da nema mjesta za treceg premijerligasa iz Sarajeva, ceka ih sudbina Vrbanjuse, Vratnika... S tim da oni nisu mahalski klub pa ni mahala nece stat iza njih. A ja se nalozio da cu u komsiluku na Otoci gledat preminer ligu.
tuanzebe
Očito da je olimpic izasao iz lige zbog financija ,dodatna izvlakusa je bilo suđenje
Husrefbeg22
Zalosno je da je predsjednik fs bih svojim hlopovlucima unistio Olimpik. Svakako ima tu jako dobrih igraca koji mogu lahko pronaci angazman u drugim klubovima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.