Dok je Messi tu Malcom ne treba više da se brine

Želi da ostane u klubu

Dok je Messi tu Malcom ne treba više da se brine

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom ovog ljeta je stigao kao veliko pojačanje iz Bordeauxa u Barcelonu, ali u dosadašnjem dijelu sezone većinom utakmice poslatra s tribina.

U posljednje vrijeme uveliko se špekuliše u španskim medijima da će Malcom već u januaru napustiti Barcelonu, no to je i sam Brazilac danas demantovao. On je poručio da nema namjeru da ide iz Barce, te da je siguran da će ostvariti svoj cilj i izboriti se za veću minutažu.

Mundo Deportivo je danas objavio da stvari polako dolaze na svoje mjesto što se tiče Malcoma, te da bi trebao večeras igrati od prve minute u Kupu Kralja. Navodno, za njega se zauzeo i Lionel Messi koji je razgovarao s Ernesteom Valverdeom.

Kako piše Mundo Deportivo Messi je poručio Valverdeu da Malcom zaslužuje veću minutažu u Barceloni, te da je to igrač koji sigurno može dosta toga pomoći na terenu. Ipak, trener Barce se najviše pita, a da li će Malcom više igrati ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi