Malcom više ne zna šta će od sebe: Sada ima novi zahtjev!

Čudan igrač

Malcom više ne zna šta će od sebe: Sada ima novi zahtjev!

Teme:

Sjećate li se onog fudbalera koji je ljetos u posljednji čas izigrao Romu i, umjesto na aerodrom u Rimu, sletio u Barcelonu?

Bivši fudbaler Bordauexa Malcom se toliko naigrao za Barcelonu da su mnogi zaboravili i da je uopšte došao, a sve su prilike da bi njegova epizoda na Nou Campu mogla da se okonča već u januaru.

Prema pisanju španskih medija, Malcom je sada poželio da ode iz kluba, što je vjerovatno realna opcija jer je teško vjerovati da su u Barceloni zadovoljni onim što je pokazao. Navodno je već i podnio zahtjev za transferom.

I kada je potpisivao za Barcelonu, opšti dojam je bio da je to za Malcoma ipak prevelik zalogaj u ovom trenutku. Brazilac ima tek 21 godinu i nema baš iskustvo igranja fudbala na vrhunskom nivou, a poremetila ga je i povreda koju je zadobio neposredno nakon dolaska.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Barcelonu je u ligi odigrao samo 25 minuta, pa će biti zanimljivo vidjeti šta će se dalje dešavati sa ovim igračem.

Top Komentari

redbull
Karma je jebena stvar, to je sve sto je Romu izradio na najgori moguci nacin. Ljudi ga i predstavili, a on se nije pojavio.
19 3
DamirT
Smrad
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi