Dok jednom ne smrkne drugom ne svane: Pjanić više slavlje neće gledati sa strane?

Nakon meča sa Sevillom

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane: Pjanić više slavlje neće gledati sa strane?

Admin Čaušević

Miralem Pjanić se u dosadašnjem dijelu sezone nije previše naigrao. Uglavnom šansu dobija s klupe i rijetko je starter. 

Protiv Elchea je zamijenjen na poluvremenu, zatim ga je mučio zglob pa uopšte nije putovao na neugodno gostovanje Sevilli.

Barca je Andaluziji slavila s 0:2, ali ostala je bez važnog igrača u dosadašnjem dijelu sezone jer se povrijedio Pedri.

Pedrijeva povreda znači i otvaranje prostora za Pjanića koji bi ukoliko bude spreman trebao igrati sve mečeve do reprezentativnog okupljanja.

Pedri je povrijedio jedan od mišića lijeve noge i čeka ga minimalno pauza od dvije do tri sedmice pa bi Pjanić trebao uskočiti u prvu postavu, pod uslovom da Ronald Koeman ne smisli nešto novo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećanja radi, bh. veznjak je još uvijek bez gola i asistencije te će mu veća minutaža odlično doći za samopuzdanje pred start kvalifikacija za SP.

Inače, Barcelona će do okupljanja odigrati pet utakmica, uključujući i revanš susret Lige prvaka protiv PSG-a. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jony1919
Svi znamo da će Puig igrati umjesto Pedrija...
12 0
Rivaldo
Moriba, dijete od 18 godina, udje da igra u tri utakmice, ukupno 147 mijuta i ima dvije asistencije. Pjanic nula golova i nula asistencija, za 27 utakmica i 1253 minute. Pametnom sve jasno. O Puigu da i ne govorimo. Dijete kad udje, uvijek unese zivost na teren.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi