Dolazi li na Koševo igrač Hajduka? "Otac mi navija za Sarajevo"
Foto: HNK Hajduk

Kontakti su uspostavljeni

Dolazi li na Koševo igrač Hajduka? "Otac mi navija za Sarajevo"

Kako bi naredna sezona bila uspješnije od protekle u FK Sarajevo su zasukali rukave i krenuli u potragu za pojačanjima.

U notesu koordinatora za sportski segment Emira Hadžića se nalazi nekoliko igrača, a jedan od onih koje je kontaktirao je Edin Šehić, bivši mladi reprezentativac BiH koji je pod ugovorom s Hajdukom.

Zagrepčanin je u Hajduku od prošlog ljeta, međutim za mjesto u timu se nije izborio, pa je u protekloj polusezoni minutažu sakupljao u Sloveniji igrajući za Rudar Velenje. Naredna njegova stanica bi mogla biti Premijer liga BiH, tačnije Sarajevo, a da su uspostavljeni kontakti potvrdio je i sam Šehić za SportSport.ba.

"Upoznat sam sa interesom Sarajeva, kontakti su upostavljeni, ali još ne znam da li će nešto biti od svega toga. Vidite, ja imam ugovor s Hajdukom do 2020. godine i potrebno je najprije vidjeti na koji način bi se to moglo izvesti", kazao je Šehić, koji se potom rekao par riječi o Sarajevu.

"To je veliki klub, suvišno je pričati bilo šta. Čak i moj otac navija za Sarajevo", otkrio je Šehić.

Šehić je inače rođen 1995. godine u Zagrebu, gdje je i započeo svoju profesionalnu karijeru, a po vokaciji je desni krilni igrač.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi