Doll poručio navijačima: Podržite nas protiv Željezničara

Trener Ferencvaroša

Doll poručio navijačima: Podržite nas protiv Željezničara

Trener Ferencvaroša Thomas Doll bio je zadovoljan partijom svojih fudbalera u dvomeču protiv Go Ahead Eaglesa, u kojem je mađarski tim sa ukupnih 5:2 izborio plasman u drugo pretkolo.

Ferencvaroš je sinoć na svojoj Groupama Areni upisao siguran trijumf rezultatom 4:1, a nakon utakmice Doll je poručio:

"Utakmica se odvijala onako kako smo i planirali. Rezultat 1:1 iz prve utakmice je bio opasan i nismo smjeli prvi primiti gol, jer bi onda imali veoma zahtjevan posao. Na poluvremenu smo vodili sa 3:0 i već tada smo znali da smo završili posao, ali smo u nekim situacijama mogli i bolje reagovati u napadu. Imali smo visok posjed lopte i bili uspješniji u mnogim situacijama jedan na jedan. Sve u svemu, zadovoljan sam", rekao je Thomas Doll.

Ferencvaroš je sinoć igrao pred praznim tribinama zbog zabrane koju mu je izrekla UEFA. Već u narednom pretkolu protiv našeg predstavnika, tribine ovog veoma lijepog stadiona će biti otvorene za sve navijače mađarskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Naredne sedmice nas očekuje meč protiv Željezničara. Iskoristio bih priliku da pozovem navijače na stadopm. Trebat će im njihova podrška", riječi su Dolla, nekadašnjeg trenera HSV-a i Borussije Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.