Domagoj Duvnjak uspješno operisan

Slijedi mu šest mjeseci pauze

Domagoj Duvnjak uspješno operisan

D. Vejo

Hrvatski rukometaš i član njemačkog Kiela Domagoj Duvnjak uspješno je operisan.

Naime, hrvatski as je bio primoran da donese tešku odluku, pa je tako jučer bio podvrgnut operaciji koljena zbog čega će propustiti ostatak sezone.

Oporavak bi prema mišljenju stručnog medicinskog tima trebao da traje maksimalno šest mjeseci, a ukoliko isti protekne kako je planirano, Duvnjak će biti na raspolaganju selektoru Hrvatske Lini Červaru za Evropsko prvenstvo koje se narednog januara održava upravo u Hrvatskoj.

Ovo će svakako biti veliki udarac za Kiel koji se bori za naslov prvaka Njemačke sa Rheinom i Flensburgom.

Podsjetimo, prije svega nekoliko dana Kiel je osvojio Kup Njemačke, savladavši u finalu upravo Flensburg rezultatom 29:23, a gdje je glavni akter ove priče Domagoj Duvnjak sa sedam pogodaka predvodio svoj tim do pobjede i trofeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti