Domagoj Vida dobio ponudu koju će teško odbiti

Želi ga Arsenal

Domagoj Vida dobio ponudu koju će teško odbiti

Endin Čaušević

Hrvatski defanzivac Domagoj Vida odigrao je sjajno Svjetsko prvenstvo zbog čega je na sebe skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova.

Vida je početkom godine stigao u Bešiktaš, ali čini se da bi već ovog ljeta mogao napustiti turski klub. Hrvatski fudbaler se u posljednje vrijeme najviše povezivao se Evertonom i Liverpoolom, ali engleski mediji prenose da je Arsenal već poslao ponudu za njega.

Navodno, čelnici lodnonskog kluba žele dovesti pojačanje u odbrani i vjeruju da je Vida pravo rješenje za to. Topnici su spremni platiti oko 25 miliona eura za njega što je za nekoliko miliona više od onog što su voljni platiti klubovi iz Liverpoola.

Arsenal je u finišu prošle sezone ostao bez Koscielnog i Mustafija koji su zadobili ozbiljne povrede i jasno je da im hitno trebaju pojačanja u zadnjoj liniji. U dosadašnjem dijelu prelaznog toka Unai Emery je, što se tiče defanzive, doveo Sokratisa Papastathopoulosa i Stephana Lichtsteinera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi