Domagoj Vida tema na sastanku Erdogana i Kolinde

Erdogan sve nasmijao

Domagoj Vida tema na sastanku Erdogana i Kolinde

Edmir Škorić

Turski predsjednik govorio je o saradnji s Hrvatskom, pa se dotakao i Domagoja Vide.

Hrvatski reprezentativac je prešao iz kijevskog Dinama u Bešikaš, a toga se dotakao i Tayyip Erdogan. Prvi čovjek Turske imao je sastanak s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović u Ankari, pa je govorio o odnosima zemalja.

"Na kraju 2017. napravili smo dobar uvozni posao iz Hrvatske. Bešiktaš je doveo Vidu, sjajnog igrača, a to je i važan izvozni proizvod za Hrvatsku", kazao je Erdogan, pa je nasmijao sve prisutne.

Vida je bez odštete prešao u Bešiktaš, a s turskim velikanom potpisao je do 2022. godine. Po dolasku ga je dočekalo nekoliko hiljada ljudi na aerodormu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Koliko je Vidin transfer zapravo i važan i snažan najbolje pokazuje izjava predsjednika Turske, koji po svemu sudeći navija za Bešiktaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi