Domagoj Vida zamjena za Lovrena?

Dinamo se "krpi"

Domagoj Vida zamjena za Lovrena?

Edmir Škorić

Dopredsjednik zagrebačkog Dinama već je našao zamjenu za Dejana Lovrena, koji bi mogao do kraja ovog mjeseca preći u francuski Lyon.

Dejan Lovren, talentirani defanzivac Dinama iz Zagreba, sve je bliži odlasku u jedan od klubova iz Lige petice, a čini se kako je najbliži njegovom potpisu francuski Lyon.

Zdravko Mamić i čelništvo Dinama odmah se bacio u potragu za zamjenom, jer zaista teško je naći igrača na ovim prostorima koji će zamijeniti Lovrena. Već duže vrijeme se nagađa kako će mladi Osiječanin Domagoj Vida potpisati za Modre.

Navodno, iz Osijeka traše mnogo novca za Vidu, ali su na Maksimiru svjesni da će od prodaje Lovrena ostati i kusur.  Sportske novosti pišu kako bi Vidu Osijek pustio i za 1,2 miliona eura, ali bi Dinamovci mladog štopera godišnje plaćali 250 hiljada eura, čime bi bio među osrednjim plaćenim igračima zagrebačkog kluba.

Ko zna, vjerovatno će i Domagoj Vida za "bogatstvo" u narednih nekoliko godina potpisati za nekog evropskog velikana. Baš kao što će to, navjerovatnije, uraditi i Dejan Lovren.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti